Installatie

HGL staat voor verkoop van professionele geluids-, licht- en beeldapparatuur. Dankzij een grote capaciteit zijn we inzetbaar voor vele diverse projecten. Bij HGL luisteren wij naar uw wensen en geven u vervolgens graag advies op maat. Indien u een keuze heeft gemaakt kan HGL voor u geluid, licht en beeld regelen. Door de brede kennis en jarenlange ervaring in audio- en visuele apparatuur kunnen wij u vakkundig adviseren en begeleiden. Naast het advies en het bedenken en ontwerpen van het plan, Zorgt HGL voor de complete installatie van de apparatuur, waarnaar alles piekfijn word afgesteld en geprogrammeerd naar uw wensen. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud aan uw installatie, zodat u kunt genieten van uw installatie. Zoals het hoort!

HGL biedt een uitstekende After-Sales policy die u zeker zal aanspreken. Wij denken graag met u mee en werken altijd naar totaaloplossingen.

HGL beschikt over een technische dienst voor de installatie en reparatie van uw producten. Onze technische medewerkers zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het verhelpen van eventuele technische storing.