Organisatie

HGL is een bedrijf dat professionele licht- ,geluid- en beeld apparatuur verkoopt en verhuurt. Met ondertussen al meer dan 25 jaar ervaring. HGL heeft een uitgebreid assortiment licht-, geluid- en beeldapparatuur, DJ sets, podia en special effects. Wij leveren onder andere speakersets voor kleine en grote evenementen, professionele lichteffecten, DJ apparatuur, podia, truss, verlichte dansvloeren en special effects. Af magazijn te Tilburg of bij de klant op locatie, eventueel inclusief op- en afbouw. Het programmeren en zelfs bedienen behoord tot de mogelijkheden. Een enkele disco set in de woonkamer of een compleet evenement, HGL levert maatwerk voor iedere opdracht, groot of klein.

HGL zit gevestigd aan de Simon de Cockstraat 10 te Tilburg, industrieterrein het Kraaiven.

Werkwijze:
Licht-, geluid en beeld zijn waardevolle onderdelen in uw programma. HGL verhuurt en levert een uitgebreid licht-, geluid en beeld assortiment. Denk aan een evenement, zoals een optreden op een podium in een evenementenhal. Of een optreden op een buitenpodium. Een complete beursstand, inclusief de inrichting en uitlichting van een stand. Een spectaculaire opening of onthulling. En van een schoolfeest tot een feest in uw woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Of het nu om een grote of een kleine gebeurtenis gaat, wij denken graag tijdig met u mee over wat mogelijk is of een beste oplossing passend bij uw budget. U mag van ons een advies op maat verwachten.
Elke gebeurtenis is weer anders. HGL schakelt hier moeiteloos in mee en wij passen onze werkwijze hierop aan.