Dé professionals in
licht, geluid en beeld

Neem contact op

Geluidsapparatuur huren

Door de geluidsapparatuur van HGL te huren, verzekert u de bezoekers van uw evenement van een unieke beleving. Ons geluidsapparatuur is in te zetten op allerlei soorten evenementen. Wij weten als geen ander wat de eisen zijn van de DJ, waardoor wij altijd de juiste apparatuur aan u meegeven. Wij verhuren complete geluidsinstallaties, maar ook losse geluidsapparatuur. Hierbij denkt u aan mengpanelen, eindversterkers, afspeelapparatuur, luidsprekerkasten, microfoons en nog veel meer.

Wilt u direct contact met ons opnemen?

013 455 77 77info@hgl.info

Geluidsapparatuur huren bij de specialist

Wanneer u geluidsapparatuur wilt huren, dan wilt u dit natuurlijk bij een specialist doen. Dan doet u er goed aan om de hulp van HGL in te schakelen. Wij hebben vele jaren ervaring in beeld, licht en geluid. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, scherpe prijzen en een uitstekende service. Wij verhuren niet alleen geluidsapparatuur, maar voorzien u ook graag van vakkundig advies en persoonlijke begeleiding. Als u bij ons geluidsapparatuur komt huren, dan installeren, programmeren, onderhouden en (desgewenst) bedienen wij de apparatuur. Na het plaatsen van uw bestelling, leveren wij de producten graag op locatie.

Heeft u vragen?

Wilt u onze geluidsapparatuur van hoogwaardige kwaliteit huren zoals een Pioneer set? Of heeft u nog vragen over onze producten of service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)13 455 77 77. Wij staan u graag te woord. 

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Velden met * zijn verplicht

Onze klanten

  • Be Interactive BV
  • ProTruss
  • Coca Cola
  • HGL