Dé professionals in
licht, geluid en beeld

Neem contact op

Truss huren

Bij HGL komt u een op maat te bouwen truss huren. De trussen die wij bieden zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Zo kunt u eenvoudig een ruimte overspannen om bijvoorbeeld verlichting en geluid op te hangen. Wanneer u een truss bij ons komt huurt, bent u ervan verzekerd dat deze van hoogwaardige materialen is gemaakt. Hierdoor komt de veiligheid niet in het geding. Wij hebben diverse trussen direct uit voorraad leverbaar. Bovendien profiteert u van een snelle levering.

Wilt u direct contact met ons opnemen?

013 455 77 77info@hgl.info

Profiteer van de vele voordelen wanneer u een truss gaat huren

Als u een evenement organiseert, wilt u dat uw truss aan een aantal voorwaarden voldoet voordat u deze huurt. Uiteraard wilt u dat het een veilige constructie betreft. Daarnaast houden wij rekening met uw andere wensen en behoeften. Het huren van een truss biedt dan ook u vele voordelen. Een truss is een constructie die van aluminium is gemaakt en eenvoudig aan uw wensen kan voldoen. Dit komt doordat het een flexibele constructie betreft. Hierdoor kunt u voor elk project en evenement de juiste truss kiezen zoals een truss beursstand.

De experts van HGL

Als u een truss wilt huren zijn er oneindig veel mogelijkheden voor u. U huurt niet alleen de truss, maar ervaart ook een uitstekende service. U huurt daarnaast bij ons ook beeld-, geluid- en lichtapparatuur. Mocht er onverwachts een technische storing optreden? Dan laat u het ons gewoon weten en wij sturen een monteur. Deze is 24 uur per dag beschikbaar. Bel voor het huren van een truss of voor meer informatie naar +31 (0)13 455 77 77.

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Velden met * zijn verplicht

Onze klanten

  • Be Interactive BV
  • ProTruss
  • Coca Cola
  • HGL