Dé professionals in
licht, geluid en beeld

Neem contact op

Schuimmachine huren

Van een feest een schuimparty maken, doet u door bij HGL een schuimmachine te huren. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van geluid, beeld en licht. Onze ervaren medewerkers zorgen dat alles goed wordt aangesloten en kunnen de apparaten ook op de dag zelf bedienen. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Wilt u direct contact met ons opnemen?

013 455 77 77info@hgl.info

Een schuimmachine huren voor een uitmuntend feest

Wij zijn de professional die u inschakelt als u bezig bent een evenement te plannen. Wij luisteren naar uw voorkeuren en willen hier graag aan voldoen. Door ons in te schakelen weet u zeker dat uw event geslaagd zal zijn. Door een schuimmachine in te huren maakt u er een speciaal evenement van. De schuimparty’s in het uitgaansleven worden immers zeer druk bezocht. Wie kent ze niet? Wij kunnen, als u dat wilt, de schuimmachine bedienen die u bij ons kunt huren. Bovendien is het mogelijk uw gasten extra te verrassen door een confetti kanon te huren.

Deskundig advies

Wenst u meer informatie over het beeld-, licht- en geluidsapparatuur dat u bij ons kunt huren voor feesten en partijen, zoals een schuimmachine? Of ontvangt u graag deskundig advies op maat? Vertel ons uw wensen en onze medewerkers gaan voor u aan de slag. U bereikt ons op +31 (0)13 455 77 77. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30 uur. Op zaterdag kunt u van 9.00 tot 15.00 uur contact met ons opnemen. 

Vraag vrijblijvend om meer informatie

Velden met * zijn verplicht

Onze klanten

  • Be Interactive BV
  • ProTruss
  • Coca Cola
  • HGL